Flower Garden patiens regler

Flower Garden spelregler

Spela nu:
Lägga Flower Garden patiens - Flower Garden Solitaire - Flower Garden kortspel.

Beskrivning:
Flower Garden består av sex staplar som representerar "blomgården". De 16 korten utanför gården representerar "buketten" och används till att bygga staplar efter behov. Målet med patiensen är att placera alla korten i varje färg i basrutor med stigande värde.

Instruktioner
I Flower Garden finns tre områden på skärmen.

Flowergarden Patience

  • De sex byggstaplarna (blomgården) finns i den nedre halvdelen av skärmen och representerar gården. Byggstaplarna tar emot kort med nedåtgående värde oavsett vilken färg. Alla kort kan läggas i en tom byggstapel.

  • Reservhögen eller "Buketten" finns i översta delen av skärmen och innehåller 16 kort. Alla korten i reservhögen är tillgängliga, inte bara det översta.Der Talon (das Bukett) besteht aus 16 Karten und liegt im oberen Teil der Figur. Alle Karten im Talon sind unabhängig von einander spielbar.

  • Basrutorna ligger i höger och vänster sida på skärmen.
Så flyttas korten mellan staplarna.
För att flytta ett kort, klicka på kortet och klicka sedan på platsen du ska flytta de till. Endast kort från reservhögen och kort som ligger överst i en byggstapel kan flyttas. Följande drag är giltiga:
  • Ett ess kan flyttas till basrutorna. (detta görs automatiskt)

  • Ett kort kan flyttas till den motsvarande basrutan om värdet på kortet på toppen av basrutan är ett mindre än kortet som flyttas. (Kung har värde 13, drottning 12, knekt 11 och ess har värde 1)

  • Ett kort kan flyttas till en tom byggstapel.

  • Ett kort kan flyttas till en annan byggstapeln om kortet överst i byggstapeln har ett värde som är ett mer än kortet som skall flyttas.

Ha det kul med patiensen.

Lägga Flower Garden patiens här.

Lägga patiens direkt i mobilen och på surfplatta: Klicka här!