Golf patiens regler

Pröva patiensen online nu:
Lägga Golf patiens - Online Golf Solitaire - Golf kortspel gratis
.

Beskrivning
Målet med Golf är att ta bort sju staplar med fem kort i varje, från övre delen av skärmen genom att bygga sekvenser av stigande eller sjunkande värde i skräphögen. När det inte går att flytta fler kort från staplarna till skräphögen, vänds nästa kort i reservhögen - de 16 nedersta korten - och flyttas till skräphögen. Spelet är klart när reservhögen är förbrukad, och inga fler kort kan flyttas till skräphögen.

Instruktioner
I Golf patiens finns det tre områden på skärmen.
Namnet Golf patiens härstammar ifrån liknelsen till golf när det i denna patiens är ett "hål". och "par" är när fyra kort finns kvar. Par i nio "hål" uppnås när det totalt är 36 kort kvar genom nio spel.

Så flyttas korten
Om du vill flytta ett kort till skräphögen från en stapel eller ifrån reservhögen, så klickar du bara på det. Ett högerklick var som helst på skärmen kommer att flytta ett kort till reservhögen till skräphögen. Ett kort kan flyttas till skräphögen ifrån en stapel om det är det översta kortet och om det är ett mer eller mindre än värdet på kortet som är överst i skräphögen. (Kung har värde 13, drottning 12, knekt 11 och ess har värde 1) Det som är standardinställningen gör att ett ess överst i skräphögen bara kan läggas över av tvåor och kungar. Lagt kort med kung kommer att avsluta hela kortordningen och nästa kort som läggs måste flyttas ifrån reservhögen till skräphögen.

Ha det kul med Golf patiensen!

Pröva också...

Är du förtjust i online patiens? Gillar du Golf patiens kan våra andra gratisspel i kategorin patiens kanske också vara något för dig.

Populärt

123patiens.se

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO